Toimitusehdot

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Mittatilaustyönä tilatut tuotteet siirtyvät tuotantoon, kun maksu näkyy tilillämme.

MAKSUTAVAT

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu).  Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUSTAVAT

  1. Matkahuollon / Postin toimitus tuo paketin asiakkaalle valitun toimitustavan mukaan.
  2. Tuotteet on mahdollista noutaa tilausvaiheessa valitusta Kaihdinkulman myymälästä.
  3. Mikäli valitaan toimitustavaksi asennus,kirjoita komenttikenttään ”asennus” ja valitse toimitukseen nouto jokin myymälöistämme. Tuotteet tulevat asiakkaalle asentajan mukana. Ota yhteyttä myynti@kaihdinkulma.fi ja tiedustele lisää.

TOIMITUSKULUT

Tilauksen loppusummaan lisätään ostoskorissa toimituskulut valitsemasi toimitustavan mukaan.
Myymälänoudoista sekä asennuksesta ei peritä erillisiä toimituskuluja.

MYYNTIALUE

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomeen.

TOIMITUSAIKA

HUOM!

Mittatilaustyönä tehtyjen tuotteiden toimitusaika (NOUDOT/POSTITUS/MATKAHUOLTO):

17.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset pyrimme toimittamaan viikolla 33/2019.
18.7-4.8.2019 aikana tehdyt tilaukset käsittelemme vasta viikolla 32 (lomailemme viikot 30 & 31) ja tilaukset pyrimme toimittamaan viikolla 34-35/2019.

Klaukkalan tehdas/myymälä kiinni 20.7-4.8.2019 (vko 30&31).
(tilauksia ei käsitellä, eikä tuotteita valmistu tuotannosta kyseisenä aikana).

Hämeentien myymälä kiinni 29.6-4.8.2019(noudot).
Hämeentielle ei voi enää valita noutoa kesäkuussa tehtyihin tilauksiin.

Jos toimitusajoista epäselvyyttä olettehan yhteydessä meihin, kiitos.

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS

Kaikista palautuksista on sovittava aina etukäteen Kaihdinkulman kanssa. Reklamointiaika tuotteelle on kuluttajasuojalain määräämä 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@kaihdinkulma.fi tai puhelimitse 09 – 2764 010.
Asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyille tuotteille ei ole palautusoikeutta.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Mikäli pakkaus on vahingoittunut kuljetuksessa, merkitkää kuljetusvahinko rahtikirjaan myöhempää vaihto-oikeutta varten. Vahingoittunutta pakettia ei saa avata.
Lisäksi kuljetusvauriosta tulee ilmoittaa HETI Kaihdinkulmaan.

YHTEYSTIEDOT

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
Sähköpostilla osoitteesta myynti@kaihdinkulma.fi
Puhelimella numerosta 09-2764 010