Katso perusmalliston vaihtoehdot alta. Näiden lisäksi voitte tutustua laajaan kangasmallistoon myymälöissämme.

Rullaverhot

Pimentävä SOLE-rullaverho sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin ja tiloihin jossa halutaan estää päivänvalon pääsy sisään. Laadukas pimennyskangas ei läpäise valoa ja toimii eristeenä liiallista kuumuutta tai vedon tunnetta vastaan. Täydellistä pimennystä haettaessa kannattaa valita ympärikoteloitu malli, jossa kangas liikkuu sivukanaalien sisällä. Mallistomme kattaa kymmeniä kangasvaihtoehtoja yksivärisistä kuviollisiin, -myös palosuojattuna.

Mekanismiksi on valittavissa jousi-, kuulaketju- tai sähkökäyttöiset vaihtoehdot. Perinteisen sähköverkkoon kytkettävän moottorin vaihtoehtona on Sole-Roll Up RTS joka toimii 8:lla lithium-paristoilla ja langattomalla kaukosäätimellä. Järjestelmää voidaan täydentää mm. langattomalla aurinkoautomatiikalla.


Pystylamellit

Pimentävä Sole-pystylamelli sopii niin julkisiin tiloihin kuin nykyaikaiseen kotiinkin. Käyttö on yksinkertaista ja verholla voidaan hallita vaivattomasti suurienkin ikkunapintojen valon määrää.

Lamellikankaan leveydeksi on valittavissa 63mm, 89mm tai 127mm. Moottorikäyttöisenä ja kaukosäädöllä varustettuna se on vaivaton verhoratkaisu neuvottelutiloihin sekä hankalasti säädettäviin ylä-ikkunoihin.

Kangasvaihtoehtoja on useita, -myös palosuojattuna.

Katso perusmalliston vaihtoehdot. Näiden lisäksi voitte tutustua laajaan kangasmallistoon myymälöissämme.


Pimentävät sivuverhot

Pimennyskangas estää tehokkaasti valon pääsyn huoneeseen. Kankaat ommellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä varustetaan kiskoon tai tankoon sopivalla ripustusjärjestelmällä.

Tällä hetkellä suosiossa on mm. wave-ompelujärjestelmä, jossa kangas on aina kauniisti aalloilla ja samalla kun verho liikkuu sivuun, se niputtuu siistiksi kokonaisuudeksi.

Oman talon ammattitaitoinen suunnittelu- ja verho-ompelu takaavat loistavan lopputuloksen niin kotiin kuin julkisen sektorin projekteihin.

Mallistomme kankaat ovat teknisesti laadukkaita ja suuri osa on saatavana myös palosuojattuna.

TAKAISIN